Списък с любими 0
За контакт: 0878888046

Как започна всичко?!

heading_title

Мамо, тате… 
Искаме и ние да сме по телевизията..


Бяхме малки с големи мечти.

Сега сме на 24 години, едни млади дами. Все още големи МЕЧТАТЕЛКИ!!

И знаете ли защо?!

Защото имахме търпението и вярата, че един ден ще бъдем по телевизията. 

Несъзнателно преследвайки мечтата си, тя ни отведе до тук.

Първо участвахме по Фестивали, които се излъчваха по ниско рейтинговите канали, след това се престрашихме да се пробваме в телевизионното предаване “България търси талант”.И не само, че стигнахме до голямата сцена, нас ни даваха на живо.. Подготвяха ни специалисти зад кадър, репетирахме с професионални и доказали се с времето танцьори.

 Не спечелихме предаването, но спечелихме много повече. Спечелихме незабравими емоции, нови приятели, страхотни спомени, нови контакти и много отворени врати!!


Глава 1


Лятото на 2012(никога няма да я забравим тази година), 16-годишните близначки, жадуващи да опознаят света, се отправиха пред ново изпитание и кандидатстваха за работа на морето, като аниматори. 

Бяхме най-малките, но и най-борбените, затова след двуседмично обучение, единствените взети в екипа бяхме ние. 

Хората ни обичаха. Туристите търсеха всяка възможна минута да са около нас. Децата не ни оставяха на мира. Влюбихме се в това лято.. И да след него последва и още едно и още едно. Пристрастихме се към тази работа. Към емоциите, които изпитвахме всеки изминал работен ден, към морето, към любовта на хората, към сцената, да там имахме шоу програми всяка вечер и ние бяхме главните танцьори. 

Връщайки се назад, осъзнаваме че винаги сме били привличани от сцената. Сякаш вътре в нас нещо все ни тика към изявата, към музиката, към това което ни изпълваше изцяло и ни караше да се чувстваме щастливи и пълноценни. 

Ние приемаме, че сме имали начертан път и от нас се е изисквало само да мечтаем, да слушаме гласът вътре в нас и да останем заедно.

Връщайки се на морето да работим, всяко лято искахме да имаме нови изживявания, затова и не спирахме да ги търсим и провокираме.

И това беше достатъчно, за да последва нещо, което тотално преобърна живота ни.

Бяхме излезли да потанцуваме в най-готиния бар на курорта, където работехме. Както винаги не ни трябваха други хора, освен нас двете, за да се забавляваме на макс. В бара имаше две момичета, които бяха балет на някоя  хип хоп звезда (не си спомняме на коя). Момичетата танцуваха уникално. Имаха хореографии на всяка песен, супер синхронни, супер усмихнати и лъчезарни с уникални костюми и естествено ние бяхме много впечатлени и не сваляхме очи от тях.

Нямахме притеснения от запознанството с нови хора, затова след изявата им ги питахме, дали може да се снимаме заедно. Те естествено нямаха нищо против. 

Интересното беше, че явно ни бяха забелязали, че чуваме музиката по специален начин, както тях и това, че се движим в ритъм, че имаме добри движения или просто им харесаха усмивките ни. И ние не сме сигурни, но в главите ни си имаме история, което ни кара да се чувстваме добре, затова си я разказваме така.

 В крайна сметка това е нашата история, можем да си я описваме, както си искаме (хаха)..

Така де, поискаха ни номерата, като ни казаха, че след сезона ще се свържат с нас.

Бяхме толкова щастливи от случилото се, че дори и не попитахме защо ще го правят или знаем ли?! Не попитахме нищо.. Дадохме си телефоните и започнахме да скачаме от радост.

Вентсислава…

 Ангелът сбъдващ мечти!!...

Сега ще ви разкажем..

След тази емоционална вечер се срещахме често с тези момичета. Опознахме се добре. Идваха от София,  балет Фейм, като едната Неци (от Венцислава) беше хореограф и шеф на балета, ако може да се изразим така, а Вили беше част от екипа на Фейм и една от най-близките приятелки на Неци. 

Не бяхме подхващали темата за това, какво ще става след сезона и дали още е в сила. 

Имахме търпение.. 

Балет Фейм е балет, който ходи по участия в цялата страна с различни изпълнители, танцува по концерти като “БГ хип хоп награди”, също и “Бг радио награди”, Планета Пайнер и какви ли още не. Балет, който се снима постоянно във видеоклипове на изпълнители и участва в различни телевизионни предавания. 

Чакай малко?!?!


Спомняте ли си как започна историята?


Ами да, след сезона ни поканиха да станем част от тази магия. Да станем част от тяхното семейство и да споделяме една сцена, една зала за репетиции, да бъдем подкрепа една на друга и да покоряваме нови върхове. 


Мамо,тате, четете ли това?!


 Не че не го знаете де, вие бяхте там до нас през цялото време и ни подкрепяхте. И да нямаше да стигнем до тук без вас!! Нямаше да танцуваме в толкова много клипове и да ни дават по телевизията постоянно, да ни снимат в предавания, като шоуто на Слави или да сме част от ‘‘one love tour’’-а на Гери Никол, Криско и още много от най-популярните български изпълнители за днешните времена.

Та ние година и половина бяхме лявата и дясната ръка на Гери, с която наистина много се сближихме.

Същност семейството ни не беше само с момичетата от балета, ние бяхме близки и с изпълнителите, с гримьори, фризьори, стилисти, охрани, режисьори, сценаристи, снимачни екипи, организатори на събития и кого ли още не. Ние си бяхме цяло общество. И да харесваше ни много. Бързо се адаптирахме към този начин на живот. Бързо ни приеха, бързо станахме много добри, бързо станахме известни.. Всички казваха, че ние сме Нецката, на младини (<3). 


И ето, разказвайки всичко това, ние осъзнаваме, че сме сбъднали една мечта, със силата на безкрайното мечтаене! Това е. Мечтателки да, такива сме, наивни мечтателки. 

И сега сме такива. Нищо не се е променило.

Глава 2.


Помните ли мечтателките?!


“Искаме един ден да си имаме наша марка дрехи”


Всъщност никога не сме я преследвали тази мечта, просто сме си говорили, колко би било яко да си имаме нещо такова. Рисували сме си някакви модели, имали сме си такива книжки за оцветяване. Даже и по стените в старата ни детска стая, бяхме творили някакви неща, после я боядисвахме изцяло,малко ни се караха,  но пък беше забавно. 

Освен това имахме навика да обличаме дрехите на мама и да си ги преобразяваме по свой собствен начин, да им закачаме с безопасна игла хартия с надпис С и Р и да им правим модно ревю на нашите ...


Колко сладко.. 


Някъде във времето обаче, се отдалечихме от тази си мечта. Друго  ни беше в главата, училище, математика, математика, математика, казахме ли математика?!

След завършването на ПриродоМАТЕМАТИЧЕСКАТА гимназия в Габрово, записахме в НСА, преместихме се в София и животът ни стана още по-голям купон. 

Забавлявахме се много. От университета ни организираха курсове с целия факултет в планината, на морето. Постоянно имахме някакви нови изживявания, които си бяха уникалните моменти. Направихме много незабравими спомени!

Спомени,в които бяхме неразделни, отново (хаха).. 

Но нека се пренесем в малко по-близкото минало. 


Другият момент, който никога няма да забравим. Този, който даде старт на сбъдването на още една мечта.

 

27 януари 2019.

Чудите се защо. И да тя историята започва изключително нормално, даже звучи пресилено. На 27-ми си направихме общ профил в една социална мрежа. която тепърва ставаше популярна в България-Тик Ток. Програма за танци. 

Забавна програма, която ни караше всеки ден да снимаме видеа, да учим хореографиите, които ставаха популярни в нея.

И Сузи в този момент усети нещо. 

Тя направи един списък, в който пишеше какво ще правим всеки ден от седмицата и даде старт на наш общ профил в Инстаграм. Ей така, да видим на къде ще тръгнат нещата.

Списъкът:

Понеделник-Тик ток

Вторник-комедийни видеа за инстаграм

Сряда-Тик ток

Четвъртък- Портретни снимки

Петък- Танцувални видеа (рени мислеше хореографиите, поне това :D)

И Събота и Неделя ни бяха почивни дни.

Имахме си работно време. 

Снимахме от 11:00 до 14:00 часа всеки ден. 

Имахме си план, как да протичат снимките. 

Отдадохме се на нещо, което беше наша страст и с времето започнахме да се  опитваме да го превърнем и в наша професия. 

Имахме много положителен отзвук на общите ни профили. За месец успяхме да натрупаме много последователи. Започнахме да ставаме “тренди”, за много кратък период от време. 

Един месец по-късно си направихме и YouTube канал, като там започнахме да качваме скечове и видеа, олицетворяващи някакви действителни случки. Правихме: видовете хора, видове поздрави, видове смях и т.н. 

В снимачната седмица Сряда стана- снимане на видеа за YouTube. 

Беше нещо ново за нас, мисленето на сценарии, заснемането, обработката (Сузи обработва и до ден днешен, Рени няма идея как се случва тази магия хаха)

И започнахме да си поставяме крайни цели, започнахме да изричаме на глас, какво искаме да се случи и какво искаме да постигнем с тази популярност.

Искахме да правим “Продуктово позициониране” във видеата  си, искахме да ни търсят за снимки, искахме да направим така, че да печелим от имената си, да ни канят по събития, да ни пращат дрехи за реклама и т.н. 

И да, имахме моменти в които искахме да се откажем и такива, в които не се разбирахме и се карахме за щяло и нещяло. Имахме моменти в които не вярвахме толкова много в себе си и се чудихме защо не се случват нещата по-бързо. 

Имахме моменти в които нямахме доверие в нас, нямахме търпение… 

Имахме трудни моменти.. 

Имахме предложения за работа от някакви брандове, които ни пишеха, зарибяваха ни да работим и след това никога повече не ни търсиха….

 И да беше трудно на моменти, беше гадно също. 

Но ние не се отказахме!!!

 Преминавахме заедно през всичко, въпреки неразбирателствата между нас.. 

И да, вече работим с една от най-силните медии за влогъри в България. 

Правим кампании с брандове като “Кубети” “Била”, работим с дизайнери на които рекламираме дрехите, снимахме кампания с “Нокия” и още много. 

Станахме най-известните Тик Токъри в България за по-малко от година. Натрупахме много последователи във всичките ни профили. 

Станахме много разпознаваеми сред подрастващите.

Ние направихме “Сузи и Рени” нашият “Бранд” и сега с огромно удоволствие ви представяме нашият ЛИЧЕН ОНЛАЙН МАГАЗИН. 

И да това е само началото!!!!!!!!!!

Благодарим ви за подкрепата! Нямаше да стигнем до тук без вас!